ПСИХОЛОГІЧНІ МЕХАНІЗМИ СТАНОВЛЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ СВІДОМОСТІ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Гриньова, Н. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті розкриваються психологічні механізми становлення професійної свідомості майбутніх психологів у закладі вищої освіти, якими можна вважати професійну установку, професійну адаптацію, професійну рефлексію, цілепокладання і професійну самооцінку.