ПСИХОЛОГІЧНА ГОТОВНІСТЬ МАЙБУТНІХ ПСИХОЛОГІВ ДСНС УКРАЇНИ ДО СПЕЦИФІЧНОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ КУРСУ «ЗАГАЛЬНА ПСИХОЛОГІЯ» ТА ЇХНІ СУБ’ЄКТИВНІ ОЧІКУВАННЯ НА ПОЧАТКОВОМУ ЕТАПІ ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЇ - Фомич , М.; Марцін , М. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті розкривається проблема розвитку психологічної готовності до специфічної професійної діяльності у майбутніх психологів ДСНС України при вивченні дисципліни «Загальна психологія», можливості розвитку здібностей майбутніх психологів ДСНС України до роботи в специфічних умовах сучасної дійсності, забезпечення їх науковими знаннями, а також розкриваються основні їхні суб’єктивні очікування при вивченні курсу загальної психології.