РОЗРОБКА ТА ЗМІСТ КОМПЛЕКСНОЇ ТРЕНІНГОВОЇ ПРОГРАМИ «РОЗВИТОК ТОЛЕРАНТНОСТІ ДО НЕВИЗНАЧЕНОСТІ ПРИ ПРИЙНЯТТІ РІШЕННЯ КОМАНДИРОМ В УМОВАХ НЕВИЗНАЧЕНОСТІ» - Черевичний , С. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті представлено структуру та зміст комплексної тренінгової програми «Розвиток толерантності до невизначеності у командирів при прийнятті ними рішення в умовах невизначеності», висвітлено мету та завдання програми, що полягають у розвитку психологічних компонентів: когнітивного, емоційно-вольового та ціннісно-мотиваційного, детально розкрито зміст занять програми.