ЗМІНИ СТРУКТУРИ МОТИВАЦІЇ У ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ВІЙСЬКОВОЇ СЛУЖБИ ЗА КОНТРАКТОМ ПІСЛЯ УЧАСТІ В БОЙОВИХ ДІЯХ - Кравченко , О. (Вісник Національного університету оборони України, 2021)
У статті визначено зміни мотивації у військовослужбовців військової служби за контрактом після участі в бойових діях. Військовослужбовці, які не мають бойового досвіду, схильні спрощувати та романтизувати професійну діяльність військового. Для військовослужбовців, які були учасниками бойових дій, суттєве значення має джерело їх активності. Вони свідомо ставляться до обмеження впливу на них зовнішніх впливів, намагалися активно реалізовувати власну суб’єктність.