ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОЛІТИКО-ІДЕОЛОГІЧНОГО САМОВИЗНАЧЕННЯ - Свідерська , О.; Чорній , О. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Проаналізовано психологічні особливості політико-ідеологічного самовизначення особи в умовах політичної кризи й інституційних трансформацій сучасного українського суспільства. Визначено взаємозв’язки політичних орієнтацій, цінностей та потреби у соціальному схваленні.