ЕМОЦІЙНА СТІЙКІСТЬ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ-ОФІЦЕРІВ: ЕМПІРИЧНИЙ РАКУРС - Березовська, Л.; Богайчук , В. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті представлено теоретичний аналіз феномену емоційна стійкість військовослужбовців. Проаналізовано прояв емоційно-вольової стійкості військових офіцерів. Розглянуто такі характеристики як вольова регуляція, самовладання, наполегливість, ригідність, агресивність, тривожність та фрустрацію. А також прояв емоційних бар’єрів у міжособистісному спілкуванні.