ПСИХОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ТА СТРАТЕГІЇ КОМУНІКАТИВНОЇ ПОВЕДІНКИ В УМОВАХ ЕКЗИСТЕНЦІЙНОГО ВОЄННОГО ПРОТИСТОЯННЯ - Копилов, С. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Екзистенційний характер повномасштабної війни Росії з Україною вимагає особистісного ціннісно-смислового самовизначення, яке має стати основою відповідальної комунікативної поведінки особи у вкрай насиченому інформаційному просторі. У статті окреслено діалогічний підхід до розв’язання ключових проблем такого самовизначення, розбудови продуктивної взаємодії “свого та чужого слова”, зокрема в Інтернет-просторі.