АСПЕКТИ ПРОЯВІВ НЕГАТИВНИХ ПСИХОЛОГІЧНИХ РЕАКЦІЙ НА РЕАЛІЇ ВІЙНИ В УКРАЇНСЬКОМУ СУСПІЛЬСТВІ - Скрипкін , О. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
В статті викладено результати досліджень проявів характерних негативних психологічних реакцій, які виникли в українському суспільстві з початком широкомасштабної військової агресії Російської Федерації проти України. Описано орієнтовний механізм їх формування та характер відображення в міжособистісних (міжгрупових) комунікаціях на воєнному тлі.