СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ В УМОВАХ ЗБРОЙНОЇ АГРЕСІЇ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ - Мозальов, В.; Салій , І. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті розглядається актуальна проблема соціального забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України, як головного фактору успішного виконання бойових завдань в складних та екстремальних умовах діяльності. Визначена та обґрунтована система поглядів на поняття “соціальне забезпечення військовослужбовців” з урахуванням особливостей військової служби в умовах стримування та відсічі збройної агресії Російської Федерації.