ПРОФЕСІЙНИЙ ВІДБІР ТА ПРОФЕСІЙНИЙ ДОБІР У ПРОФОРІЄНТАЦІЙНІЙ РОБОТІ - Калениченко, Р.; Коханець , А.; Берташ , М. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
У статті представлено результати дослідження місця та ролі професійного відбору та професійного добору фахівців у профорієнтаційній діяльності.