ПРОБЛЕМА СУБ’ЄКТИВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО БЛАГОПОЛУЧЧЯ ОСОБИСТОСТІ У СУЧАСНІЙ ПСИХОЛОГІЇ - Войтенко, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2022)
Метою статті є теоретичний аналіз проблеми дослідження суб’єктивного професійного благополуччя особистості. Здійснено аналіз та систематизацію основних наукових підходів до визначення професійного благополуччя особистості, огляд різних напрямків його дослідження, аналіз сучасних і класичних моделей професійного благополуччя та їх компонентного складу, виявлено зміст і структуру досліджуваного феномену.