ПРОФЕСІЙНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ: ЗМІСТ ПОНЯТТЯ ТА ЙОГО КЛЮЧОВІ СТРУКТУРНІ КОМПОНЕНТИ - Войтенко, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті проведено порівняльний аналіз існуючої термінології та теоретичних підходів до розгляду поняття “професійне благополуччя особистості” у вітчизняній та зарубіжній психології. Здійснено уточнення структурних компонентів і дефініцій досліджуваного феномену.