ОСНОВНІ ДЕТЕРМІНАНТИ ПОСТДОСВІДНОГО ЗРОСТАННЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ – УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ - Олійник , В. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті досліджується феномен постдосвідного зростання як результат позитивних змін особистості внаслідок переживання травматичних і стресових подій в контексті збереження психічного здоров’я військовослужбовців. В ході теоретичного аналізу запропоновано визначення терміну “постдосвідне зростання”, розкрито його основні детермінанти розвитку у військовослужбовців – учасників бойових дій.