АНАЛІЗ ЗВ’ЯЗКІВ ОСОБИСТІСНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ГЕШТАЛЬТ-ОРІЄНТОВАНИХ ПСИХОТЕРАПЕВТІВ - Яворська , А.; Крупельницька , Л. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Проведений огляд досліджень особистісних властивостей психотерапевтів засвідчив різнорідність наявних результатів у цьому проблемному полі. Метою даної статті є аналіз звʼязків між особистісними властивостями гештальт-орієнтованих психотерапевтів. Виокремлено чотири види особистісний властивостей: особистісні, ситуаційно-особистісні, особистісно-діяльнісними, функціонально-особистісні, які можна вважати різними аспектами особистості гештальт-терапевтів.