ВКЛАД УКРАЇНСЬКИХ ВЧЕНИХ У ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОБЛЕМ ПСИХОЛОГІЧНОГО І ПРОФЕСІЙНОГО ЗДОРОВ’Я ФАХІВЦІВ - Кривда, К. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
Суттєвим доробком українських вчених у проблему вивчення професійного здоров’я фахівців є визначення особливостей психологічного забезпечення професійного здоров’я в умовах пандемії та війни. Науковцями представлено методи психодіагностики, психологічні технології підтримки, збереження і відновлення професійного здоров’я фахівців та можливості особистісного зростання на різних етапах професіогенезу.