СУЧАСНИЙ ІМІДЖ УКРАЇНСЬКИХ ВІЙСЬКОВИХ В УМОВАХ ВІЙНИ - Абакіна, І.; Крапівіна, Н. (Вісник Національного університету оборони України, 2023)
У статті здійснено аналіз сучасного іміджу українських військових в умовах війни, визначено його вплив на різні аспекти суспільного життя, охарактеризовано основні прийоми та психотехнології іміджування військових в медіапросторі.