ІНФОРМАЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНЕ СУПРОВОДЖЕННЯ РОСІЙСЬКОЇ ЕКСПАНСІЇ: ЕВОЛЮЦІЙНИЙ ВИМІР ТА ПСИХОЛОГІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ - Іванова, Н.; Іванов, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті висвітлено становлення та сучасний стан особливостей інформаційно-психологічного супроводження російської експансії на різних її етапах та визначено основні напрями необхідних контрзаходів з боку об’єкта експансії.