ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ЗДОРОВ’Я ФАХІВЦІВ ІТ – КОМПАНІЙ - Перція, Л. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
Проблема формування та підтримання професійного здоровʼя фахівців за останні десятиліття набула нового актуального значення практично для фахівців усіх видів професій, особливо це питання стрімко набирає значимої актуальності, для професій, що входять до складу найбільшого запиту у суспільстві, це фахівців права, психології, ІТ-компаній. Кожна із зазначених сфер професійної діяльності має свої особливості, специфіку, певні ризики розвитку деструктивних явищ, що можуть впливати на професійне здоровʼя фахівців. Саме тому визначення психологічних особливостей формування професійного здоровʼя фахівців, зокрема ІТ-сфери на наш погляд є актуальним і своєчасним.