ПРОФІЛАКТИКА ЗАЛЕЖНОСТІ ВІД СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ У МОЛОДІ: ПСИХОЛОГІЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ - Мгалоблішвілі, А. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті проведений теоретичний аналіз проблеми психопрофілактики та корекції Інтернет-залежності у молодих людей. Запропоновано схему профілактики Інтернет-залежності. Описано рекомендацій щодо попередження та психопрофілактики залежності від соціальних мереж. Зазначено, що способи подолання Інтернет залежності повинні мати соціально-психологічний напрямок який скоректує недоліки поведінки залежної особистості.