ПІДВИЩЕННЯ ОБ’ЄКТИВНОСТІ ВІДБОРУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ДЛЯ ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД - Князєв , С.; Михайлюк, О. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті представлений методичний підхід з відбору військовослужбовців Збройних Сил України для заміщення вакантних посад. Використовуючи зазначений методичний підхід, суб’єкти які відповідають за відбір та призначення військовослужбовців на посади отримують можливість провести необхідні числові розрахунки та надати обґрунтовані пропозиції керівникам військових організаційних структур щодо подальшого прийняття об’єктивного кадрового рішення.