РЕЛІГІЙНІСТЬ ТА СУБ'ЄКТИВНЕ БЛАГОПОЛУЧЧЯ МОЛОДІ: ЕМПІРИЧНИЙ РАКУРС - Березовська , Л.; Лешко , Д.; Шевчук , С. (Вісник Національного університету оборони України, 2024)
У статті проведено теоретичний аналіз поняття релігійності в ролі чинника суб’єктивного благополуччя молоді, огляд сучасних закордонних та вітчизняних емпіричних досліджень. Описано результати емпіричного дослідження прояву релігійності та суб'єктивного благополуччя у молоді. Розглянуто особливості взаємозв'язку рівнів та типів релігійності з рівнем суб'єктивного благополуччя.