КРЕАТИВНІ АСПЕКТИ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВІЙНИ: НЕСТАНДАРТНІ МЕТОДИ ІНФОРМСПРОТИВУ - Власюк , Василь (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
Це друга частина блоку з двох статей під спільною назвою. У попередній частині з підзаголовком «Аналіз психологічних операцій ворога» було розглянуто основні методи таких операцій росії. У даній статті розглядаються можливості боротьби з ними. Особлива увага приділяється креативним методам такої боротьби, оскільки саме це може компенсувати перевагу агресора у можливостях ведення інформаційної війни.