ОСОБЛИВОСТІ КОМУНІКАЦІЇ ПЕДАГОГІВ ІЗ ДІТЬМИ НА ТЕМИ ПОВ'ЯЗАНІ З ВІЙНОЮ - Калениченко, Руслан; Пєтухова , Ірина; Сілаєв , Юрій (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті досліджуються особливості комунікації із дітьми на теми, пов'язані з війною. Представлено із власного професійного досвіду особливості застосування деяких практик комунікації із дітьми на пов’язані з війною теми.