МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ ГРУП РИЗИКУ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ З УРГЕНТНОЮ АДИКЦІЄЮ - Мороз , Володимир (Вісник Національного університету оборони України, 2025)
У статті показується актуальність дослідження деформації особистості в професійній діяльності внаслідок виникнення ургентної адикції, адикивної поведінки. На основі узагальнення теоретичних підходів і технологій щодо психологічного діагностування обґрунтовується методика визначення груп адиктивного ризику військовослужбовців Збройних Сил України.